De kleine walvis centraal bij BoekStart-inloopochtend in bibliotheek

HEERENVEEN – Op vrijdag 3 februari is er van 10.00 tot 11.00 uur weer een BoekStart-inloopochtend in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen.Deze morgen valt in de Nationale Voorleesdagen, waarbij het Prentenboek van het jaar De kleine walvis van Benji Davies centraal staat. Tijdens de inloopochtend wordt ook aandacht besteed aan dit boek. De kleine walvis wordt voorgelezen met behulp van de kamishibai, het vertelkastje. De digitale versie van het prentenboek wordt ook vertoond. (Groot)ouders met baby’s en peuters zijn van harte welkom. De toegang is gratis.Tijdens de Nationale Voorleesdagen, die gehouden worden van 25 januari tot en met 4 februari, krijgen kinderen tot 7 jaar die lid worden van de bibliotheek het vingerpopje van de kleine walvis cadeau. Ook het nieuwste Tomke-boekje Tomke makket in snieman wordt vanaf 25 januari gratis uitgedeeld in de bibliotheek. Voor beide geldt: zolang de voorraad strekt.Tijdens BoekStart-inloopochtenden kan men vragen...

Lees verder »