Dizzy Mizz Lizzy rockt in Neushoorn

LEEUWARDEN – Dizzy Mizz Lizzy komt vrijdag 27 januari naar Neushoorn. Leeuwarden een epische avond bezorgen. De avond vol pure rock begint om 20.00 uur.  Dizzy Mizz Lizzy is een Deense band. Met een klassieke rockband-opstelling, bestaande uit drums, bas, gitaar en zang, creëren drie heren een pakkende, toegankelijke rock-sound. Zanger Tim Christensen speelde al eens eerder in Leeuwarden, op Explore The North. Verder komt Leo Blokhuis woensdag 25 januari om 19.30 uur naar Neushoorn. Hij geeft een leerzame lezing over (de geschiedenis van) popmuziek. Woensdagavond is het vanaf 20.00 uur ook Hardcore Woensdag in Neushoorn. Tijdens deze eerste editie van 2017 treden Torrential, Paranoid State en Hamerhaai op. REMIND zorgt zaterdag 28 januari vanaf 22.00 uur voor een throwback naar de hiphop en R&B van de jaren tachtig en negentig. Een nostalgisch feest voor iedereen die er toen bij was of benieuwd is naar de roots van hiphop en...

Lees verder »