Het Danspaleis in De Waadwente

DOKKUM – Op donderdag 2 februari van 15.00 tot 17.00 uur strijkt het ouderwets gezellige dansfeest Het Danspaleis neer in De Waadwente, locatie van ZuidOostZorg. Ouderwets rock-en-rollen De PD (= PlatenDraaier), trekt de ouwe krakers uit de koffer zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van weleer. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd feest. Disco-interieur Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement met een bevlogen PD, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Het is een vrolijk feest van herkenning voor ouderen uit Dokkum en uit de buurt. Iedereen welkom Ook dansen en zingen zoals vroeger? U bent van harte welkom op deze swingende middag op donderdag 2 februari 2017 van 15.00 tot 17.00 uur in De Waadwente, Birdaarderstraatweg 68 in Dokkum. De toegang is gratis, consumpties zijn voor...

Lees verder »