Het dierenrubriekje

Maar liefst zeven katten en twee konijnen hebben weer nieuwe baasjes gekregen. Wel kregen we van een ander asiel er weer acht bij en van een bevriende organisatie nog eens drie stuks. Dus leeg zal het niet worden. Ook zijn er twee zwervers binnen gebracht, de eerste is een cypers met wit poesje. Haar onderkant is helemaal wit en ze is ongeveer acht maanden. Dit dametje is gevonden op de Boarnwal in Akkrum. Een grote zwart- witte ex- kater is gevonden op de Oebele Stellingwerfweg in Heerenveen. Zijn rechter heup is kalend evenals een deel van zijn staart, naast zijn neus heeft hij nog drie zwarte vlekjes. Dan is er nog een zwarte kater met een witte bef en witte tenen bij dierenarts Vellinga gebracht. Hij is gevonden op de Ericalaan in Jubbega. Er worden twee katten vermist deze week, de eerste is een zwart- witte ex- kater met een...

Lees verder »Meer (gerelateerde) berichten ...