Modelspoorclub uit Drachten naar Steenwijker Modelspoordagen

DRACHTEN – Modelspoor Club Noord-Nederland uit Drachten doet zaterdag 4 en zondag 5 februari mee aan de Steenwijker Modelspoordagen in De Meenthe in Steenwijk. De modelspoorclub uit Drachten is de enige Friese club die meedoet aan het evenement en staat er met haar nieuwe schaal N-modelbaan.  Het is voor het eerst dat de Steenwijker Modelspoordagen plaatsvinden. Een groot aantal modelspoorverenigingen uit het hele land zijn tijdens de dagen van de partij. Ze tonen modelspoorbanen die rijden op gebouwde landschappen. Diverse thema’s komen aan bod in alle gangbare schalen en met alle modelspoormerken. Er zijn ook modellen te koop. Ook onderdelen en toebehoren in deze branche worden aangeboden. Daarnaast zijn er diverse workshops waar bezoekers aan mee kunnen doen.  

Lees verder »