Ouwe Vat begint 2017 met winst in stadsderby

SNEEK – Na de afgelasting van 7 januari 2017 is ’t Ouwe Vat het jaar 2017 uitstekend begonnen. In de achtste speelronde in de overgangsklasse A Superleague of Darts van het seizoen 2016/2017 werd er 2-8 van stadgenoot The Legend gewonnen. Ouwe Vat ging van start met Rick Hofstra, Frans van der Weit, Sylvester Paassen en Jelko Zwart die kon rekenen op zijn eerste basisplek. De Round Robin werd met 6-9 winnend afgesloten. Zwart blonk uit met ruim 92 gemiddeld per drie darts. De singles gingen verrassend eenvoudig naar de darters van ’t Ouwe Vat. Paassen won zonder problemen met 4-1 van Daniel Hoogstra. Zwart maakte indruk in zijn 4-0 clean sheet partij tegen Dennis Iedema. Hofstra die speciaal voor de gelegenheid later in het wedstrijdformulier terug te vinden was won overtuigend met 4-2 van Mark Elgersma. Van der Weit had in de laatste partij na een 3-0 achterstand een...

Lees verder »