‘Potters Beesten’ komt tot leven in De Harmonie

LEEUWARDEN – ‘Potters Beesten’ is zondag 29 januari om 15.00 uur te zien in De Harmonie. De voorstelling is niet alleen betoverend voor kinderen van acht jaar en ouder, maar bezit ook de magische kracht die ervoor zorgt dat volwassenen weer even kind zijn.  ,,Ga je mee in de verbeelding, dan heb je een geweldige middag bij onze voorstelling in De Harmonie. Dan beleef je meer dan je van tevoren had gedacht te zullen beleven”, aldus Rieks Swarte. Hij is één van de meest fantasierijke theatermakers van Nederland. Een spelend jongetje dat uitgroeide tot meesterknutselaar en bekend werd met zijn zogenaamde speelgoedvoorstellingen. ‘Potters Beesten’ was de eerste speelgoedvoorstelling in het theater. 25 jaar nadat deze voorstelling voor het eerst te zien was, brengt Swarte Kunst deze hilarische voorstelling terug op het podium. Vijf verhalen van Beatrix Potter komen tot leven in deze heruitvoering van ‘Potters Beesten’ met de oorspronkelijke spelers, toen...

Lees verder »