Project S brengt gezelligheid in Frittemahof

SNEEK – De High Tea georganiseerd door een groep Friese dames onder de naam Project S Fryslân viel prima in de smaak in het Frittemahof in Sneek  woensdag. Snekers zussen Esther en Paula reageerden op de Project S-oproep op Instagram en stonden daarmee aan de wieg voor deze hightea. Samen met Anke, Nynke, Anouska, Debbie en Martsje hebben ze de uitdaging aangenomen om in de donkere wintermaanden een activiteit te organiseren voor ouderen. Hiervoor vonden ze een geschikte locatie bij Frittemahof (zorggroep Patyna) in Sneek. Bijna alle stoelen waren bezet waarna de aanwezigen konden genieten van de High Tea met hartige en zoete lekkernijen, waaronder de typisch Sneker vanillestaafjes. Toch is de gezelligheid aan tafel niet het enige dat de gasten geboden wordt. Wie dat wil, kan namelijk ook op de foto of genieten van een handmassage. De sfeer is ontspannen en al snel wordt er weer volop gekletst en...

Lees verder »