Selina naar finale ‘Miss teen of Friesland’

OOSTERZEE – Selina de Jong uit Oosterzee is door naar de finale van Miss teen of Friesland. Zij dingt nu mee naar de titel ‘Miss teen of Friesland’ samen met vijftien andere meiden. De voorronde vond plaats in het Fletcher hotel Heidehof in Heerenveen. Uit de vele aanmeldingen is een selectie uitgenodigd naar de castingsdag op 22 januari. Veel dames uit de provincie hebben zich gepresenteerd aan een 7 koppige jury. Het was een spannende dag: ,,Eerst kreeg je de voorstel rondes, daarna moest iedereen zich omkleden voor de bikini ronde”, vertelt Selina. ,,Tijdens de bikini ronde moest je ook een stukje catwalk lopen en stond je in de miss pose. Nadat dit was geweest gingen de jury leden met elkaar overleggen en kwamen tot het besluit dat iedereen de Engelse ronde mocht doen. In de Engelse ronde werd er een Engelse vraag aan je gesteld en daar moest je...

Lees verder »