Start cursus over beginselen christelijk geloof

LEEUWARDEN – Waar leef ik eigenlijk voor? Wie is Jezus? En wat heeft Hij met ons leven te maken? Als je met dit soort vragen rondloopt, kan de Alpha-cursus iets voor jou zijn. De Alpha-cursus biedt iedereen een mogelijkheid om uit te zoeken wat het christelijk geloof inhoudt. De bijeenkomsten beginnen met een gezamenlijke maaltijd. Daarna volgt een inleiding op het thema (een uitgangpunt van het christelijk geloof). Aansluitend is er gelegenheid om in kleine groepen na te praten en vragen te stellen. De Alpha-cursus is een plek waar geen enkele vraag als te simpel of bedreigend wordt gezien. Voor wie is het? De Alpha-cursus is toegankelijk voor iedereen. Bijvoorbeeld voor mensen: Die het christelijk geloof willen leren kennen, Die pas christen zijn geworden, Die de basics van het christelijk geloof willen doordenken. Die antwoord wil hebben op levens vragen. Wanneer en waar is het? Vanaf woensdag 1 februari 2017...

Lees verder »