The Royal Opera met Il Trovatore live bij De Bios Drachten

DRACHTEN – The Royal Opera is met Il Trovatore van Verdi op dinsdag 31 januari live te zien bij De Bios Drachten. De eerste heropvoering van David Bösch’ nieuwe productie, uitgevoerd door dirigent Richard Farnesén met bariton Dmitri Hvorostovsky, mezzo-sopraan Anita Rachvelishvilli, sopraan Lianna Haroutounian en tenor Gregory Kunde. Internationale supersterren Dmitri Hvorostovsky, Anita Rachvelishvilli, Lianna Haroutounian en Gregory Kunde zijn de solisten van wereldklasse in deze klassieker van Giuseppe Verdi. Il Trovatore is een van de grote opera’s van de Romantiek, een verhaal over passie en bloed, liefde en wraak, ramp en moord. Deze atmosferische en poëtische vertaling van regisseur David Bösch,  plaatst het verhaal van passie tegen de achtergrond van oorlog. Vuur en sneeuw in het landschap schreeuwen de wreedheid én de liefde van het verhaal: soldaten en zigeuners botsen, een moeder onthult het vreselijke geheim en twee mannen zijn betrokken in een dodelijk gevecht om een vrouw....

Lees verder »