Turnles van Olympisch kampioene Sanne Wevers

HEERENVEEN – Tijdens de kerstvakantie konden bezoekers van Sportstad hun wens in de wensboom ophangen.In totaal zijn er meer dan 300 wensen ontvangen! Het was dus ook erg moeilijk om een winnende wens te kiezen. Daarom heeft Sportstad besloten niet één winnaar, maar meerdere winnaars uit te roepen!Meerdere winnaars met allemaal dezelfde wens: turnles van niemand minder dan Olympisch kampioene en Sportvrouw van het jaar Sanne Wevers!Met dank aan Topsport Noord en natuurlijk Sanne Wevers zelf gaat Sportstad Heerenveen dit realiseren! De winnaars zijn : Dyanthe van Gellekom, Fleur en Romee Rispens, Silke Timmerman, Maud Verschut, Indy Smit en Yndy Broersma.Gefeliciteerd! Jullie worden door Sanne Wevers uitgenodigd voor een echte turnles!Ook alle andere inzenders worden door Sportstad bedankt voor alle leuke wensen die in de wensboom zijn gehangen!Het bericht Turnles van Olympisch kampioene Sanne Wevers verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »