Twee teams herfstkampioen bij VVT

Een tweetal teams van VVT werd vorig jaar herfstkampioen. Het jongensteam (JO11-1) werd kampioen in de 4e klasse. Ze speelden negen wedstrijden en haalden daarin vijfentwintig punten. Het meisjesteam (MO11-1) werd ongeslagen kampioen in de 1e klasse. Ze speelden tien wedstrijden en haalden daarin dertig punten. Inmiddels is de winterstop bijna weer afgelopen en kunnen de jongen en meisjes weer volop in training voor de voorjaarscompetitie.VVT MO11-1Douwe-Jan Jongsma , Ajanne Postma, Mirthe Jongsma, Thea-Froukje vd Wal, Sanne Postma Amber Boorsma, Elise Koster, Jannie Kempenaar, Sabrina Koster, Floortje Jongsma, Lisanne vd Veen, René Koster.Niet op de foto: Lisette vd Berg.VVT JO11-1Andre Hoogsteen (assistent leider) Dennis de Haan ( leider) Senna Couperus, Sietse Zijlstra, Tieme Banga, Max Dijkstra, Miquel Hoogsteen, Julian Dijkstra, Jesper Hoeksma, Xander Postma, Freerk van der Boon (trainer).Op foto mist: Sake Banga (scheidsrechter/assistent leider).Twee teams herfstkampioen bij VVT

Lees verder »