Vuurwerk bij belager aanvoerder van de ranglijst TTS

Tijdens ronde 16 werd door Haye Wittermans een fantastische aanval opgezet om lijstaanvoerder Rein van der Wal proberen te vloeren. Op de bijgaande foto staat een stand die je niet veel tegenkomt op de 100 velden. Twee zetten later kon Haye gelijkwaardig een dam nemen, maar toen dat werd nagelaten moest hij een nederlaag accepteren.Al met al echter een schitterend voorbeeld om het dammen aantrekkelijk te maken door massief aan te vallen. Dit was ook bij de meeste TTS ers het geval. Na de smadelijke nederlaag afgelopen zaterdag van het zaterdagteam waren de spelers gebrand om hun echte kunsten op het bord te laten zien. Van de 10 partijen eindigden maar liefst 9 in een overwinning. Dit belooft nog spektakel voor de rest van de onderlinge competitie.Uitslagen:Cees Dijkstra           -   Karel de Bruin          3-0Jan Hoogsteen        -   Gerrit Terpstra        0-3Jan Kunnen             -    Durkje v Beets         3-0Sape Hiemstra       -    Bareld Bekkema      0-3Douwe Hania        ...

Lees verder »