‘Broek meets Be Quick’ voetbalwedstrijden

Samen met Be Quick organiseren wij "Broek meets Be Quick". Kort samengevat houdt dit in dat we met zoveel mogelijk jeugdteams een oefenwedstrijd spelen ter voorbereiding op de 2e seizoenshelft. Ons doel hier achter is dat niet alleen de selectie teams oefenwedstrijden organiseren maar alle teams aan spelen toe komen. We zetten hier wel een "eervolle" vermelding aan vast in de vorm van een heel mooie beker die gesponsord wordt door Lease Quality. Dit is een bedrijf van Leon van der Meer, een goede bekende binnen beide verenigingen. De vereniging die de meeste wedstrijden heeft gewonnen en op basis van doelsaldo wint de wisselbokaal. Deze wordt uitgereikt tijdens de wedstrijd Be Quick - Broekster Boys op 25 maart 2017. We hopen op een leuk, ludiek en sportief jaarlijks terugkomend gebeuren!!Alle leiders/trainers zijn benaderd en in samenwerking met beide wedstrijdsecretarissen is het programma tot stand gekomen. Het programma is de vinden op...

Lees verder »