Caravana 2017 goed voor 47.000 bezoekers

LEEUWARDEN – Het kamperen zit weer in de lift, zo is gebleken tijdens de afgelopen dagen in het WTC Expo Leeuwarden. Van 19 tot en met 24 januari was kamperend Nederland te vinden op de 57ste editie van de Caravana, die dit jaar maar liefst 47.000 kampeerliefhebbers heeft getrokken. Kwalitatief goede bezoekers Vanuit het hele land trotseerden fanatieke kampeerders de kilometers om de Caravana te kunnen bezoeken. Beursmanager Femke Beekink kijkt dan ook terug op een geslaagde beurs. ,,We hadden zondag wat concurrentie van het weer. Desalniettemin hebben we er samen met de standhouders weer  een prachtige presentatie van gemaakt. Ondanks de lichte daling in bezoekersaantallen zijn de standhouders positief: de kwaliteit van de bezoekers was goed en er is veel verkocht!’’ Primeurs Caravana in de Nederlandse media De vele primeurs op kampeergebied, onder andere de Paradiso, de duurzame trekauto’s en de ANWB en NKC verkiezingen trokken de aandacht van...

Lees verder »