Clinic met topjudoka Annicka van Emden voor Judoka’s Roelevink

HEERENVEEN – Roelevink Sport is 1 van de 3 winnaars van een judo clinic met Oplympische topjudoka Annicka van Emden.Roelevink Sport is de enigste uit Friesland die een clinic heeft gewonnen voor haar judoka’s. De andere winnaars zijn Judo Tomoda Nijmegen en Stichting Budo Kai Sei. Deze informatie staat ook op de website van de Judo Bond Nederland.Om deze prijs te kunnen winnen heeft Roelevink Sport foto’s gemaakt van de judoka’s met een poster van de Olympische Spelen van afgelopen zomer. Door de Judo Bond Nederland is de 1 foto op facebook van de Judo Bond Nederland geplaats. Ook heeft Roelevink Sport meegedaan aan de Nationale Sportweek. Tussen 1 augustus 2016 tot en met 31 oktober 2016 heeft Roelevink Sport nieuwe leden opgegeven bij de Judo Bond Nederland.Aanstaande zondag 29 januari 2017 komt Annicka van Emden naar Heerenveen om in de dojo van sportstad Heerenveen de clinic aan de judoka’s...

Lees verder »