De Uitdaging: “Kleinschalig blijven”

In de rubriek De Uitdaging portretten van mensen met een bijzonder verhaal en de uitdaging in hun leven. Deze keer Daniëlle Jochems, eigenaresse van woon- en dagbesteding Uniek Talent. Ze begon met een kantoorbaan, maar Daniëlle Jochems (37) is niet iemand die stil kan zitten en helpt liever andere mensen. Ze switchte daarom zeventien jaar geleden om naar de zorg. Ze begon als slaapwacht binnen een organisatie, haalde haar SPW diploma en werkte daarna een lange tijd bij verschillende (grote) organisaties. Op een gegeven moment dacht ze: het moet anders. Danielle vond alles veel te massaal en te groot en daarom richtte ze vijf jaar geleden samen met haar man dagbesteding Uniek Talent op aan de Herenwal in Heerenveen. Uniek Talent “Ik vond dat het kleiner moest en dat er meer gekeken moest worden naar wat de deelnemers willen en niet naar wat wij alleen maar te bieden hebben. Ik...

Lees verder »