Derde kraammarkt in ziekenhuis Nij Smellinghe

Ziekenhuis Nij Smellinghe organiseert op zaterdag 8 april 2017 voor de derde keer een Kraammarkt. Zwangere vrouwen, hun partner, jonge ouders en andere belangstellenden zijn deze dag tussen 10.00 en 16.00 uur welkom in het Drachtster ziekenhuis.Het initiatief voor de Kraammarkt is afkomstig vanuit het Verloskundig Samenwerkingsverband Noordoost Friesland, waarin verloskundigenpraktijken, kraamzorgorganisaties en het ziekenhuis samenwerken. Zij vinden het belangrijk om zwangere vrouwen en hun partners voor te lichten over de mogelijkheden die er zijn rondom zwangerschap, bevalling en kraamzorg. Deze onderwerpen komen dan ook aan bod in de presentatie die tijdens de markt elk uur wordt gegeven.Kans op een gratis pretechoTijdens de Kraammarkt kunnen zwangere vrouwen kans maken op een gratis pretecho door een gynaecoloog of verloskundige van Nij Smellinghe. Deze echo wordt mede mogelijk gemaakt door Verloskundig Echocentrum Drachten en vindt plaats op basis van inschrijving (start inschrijving 1 maart via www.nijsmellinghe.nl/kraammarkt). Bovendien vindt men in de centrale...

Lees verder »