Digitaal spreekuur, Belastingspreekuur en cursus Digisterker in de Bibliotheek

DOKKUM/KOLLUM – Wie een vraagt heeft over internet, tablet of telefoon, of hulp nodig heeft bij het aanvragen van kwijtscheldingen of het doen van een belastingaangifte kan dit voorjaar terecht in de Bibliotheek. In alle vestigingen van Bibliotheken Noord Fryslân zijn digitale spreekuren. Daarnaast start in onder andere Buitenpost en Dokkum de vierdelige cursus Digisterker. En in Kollum en Buitenpost is er ook een Belastingspreekuur. Voor 1 april moet het weer ingevuld zijn: de belastingaangifte. En hoewel de Belastingdienst het probeert zo makkelijk mogelijk te maken, is het niet voor iedereen even eenvoudig om de belastingzaken online te regelen.Wie vragen heeft over toeslagen, kwijtschelding of andere zaken, kan daarmee terecht bij het Belastingspreekuur op maandag 13 februari (14.00-16.00) in Bibliotheek Kollum en dinsdag 14 februari (14.00-16.00) in Bibliotheek Buitenpost. Na aanmelding heeft u recht op 15 minuten gratis professioneel advies. Cursus over digitale dienstverlening van de overheid De bibliotheek organiseert...

Lees verder »