Doorloper | Bingogroep Stichting Wijk Camminghaburen

LEEUWARDEN – De Doorloper van deze week staat in het teken van een aantal pittige dames die elke derde zaterdag van de maand, van september tot en met april, een bingo organiseren. Hun gemiddelde leeftijd is 55 jaar, met als jongste groepslid Fatin en als oudste Aukje. Ons motto… Wat er ook gebeurt: Altijd blijven lachen! We kunnen niet zonder… Enthousiaste mensen die de bingo bezoeken en we kunnen ook niet zonder elkaar. We zijn helemaal op elkaar ingespeeld, met ieder een eigen taak en inspringend waar nodig. We hebben helemaal niks met… Mensen die altijd klagen en nooit tevreden zijn. Feestjes bouwen doen we als… De bingo-avond weer lekker verliep en iedereen tevreden (het liefst met prijzen!) naar huis gaat. Het mooiste uitje dat we hebben ondernomen, was… We maken overal wel een feestje van. In december zijn we naar het fantastische kerstdiner in ons MFC geweest. De laatste...

Lees verder »