Eerste paal 26 twee-onder- een-kapwoningen Harinxmaland

SNEEK – Projectontwikkelaar Zwanenburg Projecten B.V. en aannemersbedrijf Kuin starten morgen met het slaan van de eerste paal met de bouw van 26 robuuste twee-onder- een-kapwoningen aan het vaarwater in plan Harinxmaland in Sneek. Er worden in dit project ‘Groots Wonen’ vier woningtypes gerealiseerd: Zwaan, Grutto, Kievit en Fuut. Alle 26 woningen zijn gesitueerd aan het vaarwater en hebben een exclusieve jaren ‘30 uitstraling. Zwanenburg Projecten realiseerde eerder 40 starterswoningen onder de naam Mooi Harinxmaland in Sneek. Deze waren in een mum van tijd verkocht. ‘Groots Wonen’ is de volgende fase van het plan Mooi Harinxmaland. Harinxmaland is het eerste grote bouwproject dat na de crisis in Sneek in uitvoering gaat.  

Lees verder »