Ewoud van den Akker nieuwe hoofdtrainer dames SWZ 

SNEEK – Ewoud van den Akker uit Sneek is volgend seizoen de opvolger van Johan Wittermans als trainer van het vrouwenvlaggenschip van SWZ Boso Sneek. Wittermans heeft te kennen gegeven na twee seizoenen binnen SWZ Boso Sneek actief te zijn toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Van den Akker  is momenteel trainer bij de JO15 en de MO17 van SWZ Boso Sneek. De functie van VR1-trainer zal hij gaan combineren met de functie van oefenmeester van de MO17-meiden. Van den Akker: ,,Ik zie dit als een vervolgstap in mijn trainerscarrière. We zijn bezig om iets moois op te zetten binnen deze vereniging en ik ben blij dat ik de kans krijg om mij verder te ontwikkelen.  De combinatie van MO17- en VR1-trainer ziet ik als een enorm voordeel. Ik zie nu wekelijks wat er aan talent rondloopt en kan die meiden daarmee verder helpen in hun ontwikkeling.” Peter Coers zal Van den Akker bijstaan  als...

Lees verder »