FOTO’S | MFA Triviant in teken Nationaal Voorleesontbijt

FRANEKER – Stichting Kinderopvang Friesland locatie MFA Triviant in Franeker stond vanochtend in het teken van het jaarlijkse Nationale Voorleesontbijt. Het voorleesontbijt werd gehouden rondom de Nationale Voorleesdagen. Die begonnen vandaag en duren tot en met zaterdag 4 februari. De met zwemmende walvisjes, een blauwe zee en een rubberboot aangeklede ruimte las Susan van der Veer (moeder van De Berenboot) het boek De kleine Walvis voor. Dat boek stond dit jaar centraal tijdens het ontbijt. Ook zongen de kinderen en hun ouders/begeleiders samen met de medewerkers een liedje over de walvis. Vervolgens was er een gezamenlijk ontbijt. De Nationale Voorleesdagen is een evenement dat sinds 2003 door de CPNB wordt gehouden op initiatief en in opdracht van de Stichting Lezen. (Foto’s MFA Triviant)

Lees verder »