FRL Post doneert € 5.100 euro aan Ronald McDonald Huis Friesland

LEEUWARDEN – De decemberzegelverkoop van FRL Post heeft een bedrag van 5.100 euro opgebracht voor Ronald McDonald Huis Friesland. FRL Post geeft ieder jaar een bijzondere decemberzegel uit. Dit jaar was het de “Ronald McDonald Huis Friesland Decemberzegel”.  Van iedere verkochte decemberzegel van 42 cent, ging er 2,5 cent naar het Friese Huis. In december zijn er in één maand 204.000 postzegels verkocht. Niels Helbig van FRL Post: “Het is geweldig dat wij dit prachtige bedrag aan Ronald McDonald Huis Friesland mogen overhandigen. Wij staan als bedrijf midden in de maatschappij. Door onze decemberzegel te koppelen aan het Friese Huis, tonen wij betrokkenheid bij de samenleving waarin we wonen en werken”. Bij elkaar blijven Ronald McDonald Huis Friesland  zorgt ervoor dat ouders dicht bij hun zieke kind  in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) kunnen verblijven. Het Ronald McDonald Huis is meer dan een dak boven het hoofd. Ouders kunnen er...

Lees verder »