Gemeente Leeuwarden weer een beetje meer Fair

LEEUWARDEN – De Fairtrade certificaten zijn dinsdag 24 januari uitgereikt in het stadhuis van Leeuwarden. De voorzitter van de Werkgroep Leeuwarden, Bianca van Reenen, legde tijdens de opening van de bijeenkomst uit hoe belangrijk zij de bewustwording rondom Fairtrade vindt. ,,Dus niet alleen kiezen voor Fairtrade, maar leg ook uit waarom je hiervoor gekozen hebt!” De certificaten zijn uitgereikt door de enthousiaste wethouder Harry van der Molen. Ook bij deze uitreiking waren weer mooie en inspirerende ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties aanwezig die bewust bijdragen aan een betere wereld. Grou was deze keer eveneens sterk vertegenwoordigd. De certificaten zijn overhandigd aan Leerschool Permacultuur Friesland, Het Andere Museum van Oldtimer tot Kant, Restaurant de Vrijheid Grou, Het Pand Grou, Promotie Grou en Bennemastate Grou, Bibliotheek Grou, Bibliotheek Leeuwarden, Gkv Morgenster, MAS Outreach en Tûmba. Ook fairtrade? Heb of ken jij een bedrijf, restaurant, winkel of andere onderneming die fairtrade producten gebruikt, verkoopt...

Lees verder »