Humanitas Wel Thuis ontvangt cheque Appeltje van Oranje

LEEUWARDEN – ‘Wel Thuis’ gaat niet door naar volgende ronde, maar wel werd men blij verrast met een cheque van Appeltje van Oranje. Onlangs vond de landelijke selectiedag van het oranjefonds voor het Appeltje van oranje plaats. Alle genomineerden voor een appeltje waren daar aanwezig. Een mooie goed georganiseerde inspirerende dag. Helaas is ‘Wel Thuis’ niet door de jury gekozen als 1 van de 10 meest originele of meest nodige projecten. Iedereen bedankt voor het stemmen ‘Wel Thuis’ had in district Noord wel de meeste publieksstemmen. ‘Wel Thuis’ wil iedereen langs deze wel heel erg bedanken voor het vertrouwen in dit project. Wil jij ook een bijdrage leveren aan dit project? Stuur dan een mailtje naar leeuwarden@humanitas.nl.

Lees verder »