Huurder gezocht voor ‘De Kruisweg’ in Damwâld

De gemeente Dantumadiel en stichting ‘Doarpshûs De Krúswei’ zijn op zoek naar een huurder om van ‘De Kruisweg’ het kloppende hart van de dorpsgemeenschap te maken.Wat is ‘De Kruisweg’?Dorpshuis ‘De Kruisweg’ is een gezellig (eet-)café dat op commerciële basis wordt geëxploiteerd door de huurder(s). Een activiteitencommissie ondersteunt sociale en culturele activiteiten.De huidige huurder stopt per 1 mei 2017 en daarom zijn wij op zoek naar een opvolger. Wij denken daarbij aan iemand die:• Ervaring in de horeca heeft;• Hart en gevoel voor het verenigingsleven heeft;• Enthousiast, inventief, klantvriendelijk en initiatiefrijk is;• Een ondernemende instelling heeft;• Goed kan samenwerken;• Communicatieve vaardigheden bezit;• Een goede gastvrouw/heer is.Wat bieden wij?Een volledig gerenoveerd en gemoderniseerd karakteristiek pand op een markante locatie met multifunctionele zalen, een (eet-)café, vergaderruimten en een volledig ingerichte, professionele keuken.Interesse?Belangstellenden kunnen zich met motivatie en CV vóór 10 februari 2017 melden bij de gemeente Dantumadiel. Op basis van een eerste selectie...

Lees verder »