Joysingers met ‘Wie ben je?’ in Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – Gospelgroep The Joysingers brengt op zondag 29 januari een themadienst in de middeleeuwse hervormde kerk van Kollumerzwaag. Het thema is ‘Wie ben je?’. De dienst begint om 16.00 uur. ‘We zijn regelmatig op zoek naar ons zelf, naar wie we zijn en wat ons drijft. We zijn bezig met onze zorgen van alledag, hoe we er uit zien en wat we allemaal nog moeten. Maar deze dagelijkse beslommeringen leiden ons af van alles wat in het leven echt waarde heeft. Hoe kijkt God naar ons? Voor een antwoord op die vraag moeten we in Zijn spiegel kijken. We vragen God om ons te herinneren aan wie we in Zijn ogen zijn’, zo vertelt de organisatie over deze themadienst. The Joysingers werd in 1980 opgericht in Oentsjerk. Het doel is nog steeds om met zang en muziek de inhoud van de Bijbel uit te dragen. De groep bestaat uit...

Lees verder »