Judoka’s halen prijzen binnen op Ot en Sien toernooi

RODEN – In de dojo (oefenzaal) van judovereniging Chi-Do te Roden was afgelopen zaterdag het derde Ot en Sien Judotoernooi. Alle deelnemende judoka’s mogen nog niet de oranje band hebben gehaald. Lennart Montsma (Joure) wint twee wedstrijden met een ippon en waza-ari. De andere partijen verliest hij, maar Lennart krijgt een vierde prijs. Mathijs Schaper (Lemmer) wint de eerste wedstrijd met een ippon en het spel is gelijk afgelopen. Helaas verliest hij de andere partijen en ook Mathijs ontvangt de vierde prijs. Buurmeisjes en judoka’s Nicole van der Woude en Cassandra van der Gulik uit Joure zijn in dezelfde poule ingedeeld. Deze meiden kennen elkaar ontzettend goed, zodat dat ook te merken is op de judomat. Cassandra wint tijdens een judowedstrijd met een scheidsrechterbeslissing van Nicole. Cassandra wint nog één partij met een waza-ari en de andere twee verliest zij. Voor Cassandra is de derde prijs. Hoewel Nicole goed haar...

Lees verder »