Kensington en Bløf toppers achttiende editie Oerrock

URETERP – Vandaag start de online voorverkoop voor de achttiende editie van Ureterper festival Oerrock. Toppers dit jaar zijn hoofdact Kensington en Bløf. Eind mei staat de achttiende editie van Oerrock op het programma. De organisatie van het Ureterper festival is er opnieuw in geslaagd een gevarieerde en aantrekkelijke line-up samen te stellen. De hoofdact is net als in 2016 Kensington, de Nederlandse topband van dit moment. 25, 26 en 27 mei Er komt op 25, 26 en 27 mei een keur aan artiesten naar Ureterp die garant staan voor een spetterende 18e editie van het inmiddels al niet meer weg te denken festival. Oerrock start traditiegetrouw op Hemelvaartsdag. De Zeeuwse formatie Bløf verricht op donderdagmiddag om half vijf de aftrap. Douwe Bob, Miss Montreal… Naast Kensington en Bløf zijn er optredens van Douwe Bob, Miss Montreal, Danny Vera, Jelle B, Liptease, Avi on Fire, Call it Off, Indian Askin...

Lees verder »