Meimeringen | Fout tot op het bot

Een week geleden maakte ik een fout waar ik helemaal gek van werd. Nu betreur ik fouten altijd trouwens en heb er ook altijd slapeloze nachten van, maar deze spande de kroon. Ik had namelijk twee namen verwisseld. Normaliter is dat al vreselijk, maar als het dan gaat om iemand die veel te jong is overleden is dat een fout waar je een week van wakker ligt. Hoe die fout gekomen is en zo was helemaal niet relevant. Ik had hem gemaakt en moest hem herstellen. Dat gaat echter heel moeilijk met een stuk papier dat al door allerlei brievenbussen is gegleden. Laat ik erbij zeggen dat ik hier nu schrijf dat ik er wakker van heb gelegen, maar dat het er natuurlijk om ging dat ik bang was dat de familieleden er ook wakker van zouden liggen. Mijn gevoel betrof hen, niet mezelf. (Anders denkt u ook nog dat...

Lees verder »