Middenvelder Gerben Visser (26) naar SWZ Boso Sneek

SNEEK – Zondaghoofdklasser SWZ Boso Sneek versterkt zich met ingang van volgend seizoen met Gerben Visser. De geboren Lemster middenvelder komt over van CVVO, waar hij eveneens de jeugdopleiding doorliep. Visser kan ook op de spitspositie uit de voeten. Hij is buiten het veld onder andere actief als eigenaar van De Nationale Voetbalschool. Begin deze week maakte SWZ Boso Sneek bekend dat het de overeenkomst met vier huidige selectiespelers heeft verlengd. Eerder werd in Germ de Jong een nieuwe hoofdtrainer gevonden. SWZ Boso Sneek is na zondag (Alverna, 2-2) de huidige nummer zes van de Hoofdklasse A. Komend weekend staat in Hoorn een ontmoeting met de nummer zeven, Hollandia, op het programma. Op zaterdagavond 4 februari om 19.30 uur staat de Friese derby op het programma, dan komt Heerenveen op bezoek aan de Molenkrite.

Lees verder »