SC Cambuur stunt in Utrecht en gaat naar halve finale

UTRECHT – SC Cambuur is er woensdagavond in geslaagd te stunten en geschiedenis te schrijven. Op bezoek bij FC Utrecht bleken de Leeuwarders na penalty’s te sterk en vervolgen daarmee het bekeravontuur. SC Cambuur had zich nog nooit voor de halve finale van de KNVB-Beker weten te plaatsen. De Domstedelingen werden in Stadion Galgenwaard echter pijnlijk verrast door de geel-blauwen. De Leeuwarders lieten het spel veelal aan de thuisclub. Achterin had de formatie van het duo Hulshoff en Slot de zaakjes prima voor elkaar en dus slaagde Utrecht er niet in tot kansen te komen in de beginfase. In de omschakeling kwam Cambuur er af en toe zelfs het meest gevaarlijk uit. Voor beide teams gold dat er in de eerste 28 minuten geen echte kansen werden gecreëerd. Leeuwin doet voormalig werkgever pijn Nog net binnen het halfuur opende FC Utrecht de score. Uit een corner kopte Ramon Leeuwin raak:...

Lees verder »