Scouting van Maasdijk organiseert 20ste Baden-Powelltocht

HEERENVEEN – Voor de 20ste keer wordt in de scouting regio Fryslân de Baden-Powelltocht georganiseerd.De wandeltocht wordt altijd gelopen rond de verjaardag van Lord Robert Baden-Powell, de oprichter van Scouting. Dit jaar zal deze wandel- en ontdekkingstocht plaatsvinden op 11 februari 2017 in Heerenveen, in de bossen van Oranjewoud. Elk jaar organiseert één van de Scoutinggroepen de Baden-Powelltocht in de regio Fryslân. In 2017 valt de eer toe aan Scouting van Maasdijk om de 20ste editie van dit fantastische evenement te organiseren. Uniek dit jaar is dat de tocht ook wordt opengesteld voor niet-scouts, zodat onder andere ook ouders samen met hun kinderen dit evenement kunnen meebeleven!De Baden-Powelltocht is een leuke activiteit om als scout, ouder en kind of individuele wandelaar of groep te ondernemen. Iedereen krijgt de kans om kennis te maken met Scouting en daarbij de natuur in de bossen van Oranjewoud te ontdekken. De drie routes van...

Lees verder »