Basisschoolkinderen naar theatervoorstelling ‘Mama Gazoline’ in Theater Sense

KOLLUM – Theaterprogramma Uurcultuur voor het basisonderwijs start op 1 februari in Kollumerland. Uurcultuur is een initiatief van Keunstwurk met professionele jeugdvoorstellingen voor Friese basisschoolkinderen. Van januari t/m april 2017 bezoeken basisschoolkinderen in heel Friesland theatervoorstellingen op verschillende locaties. Theatervoorstelling Mama Gazoline De voorstelling Mama Gazoline is ontwikkeld door Tryater, het oudste theatergezelschap van Nederland, en is een muzikale en beeldende voorstelling over de pret en verwarring die ontstaat wanneer je niet meer weet wat waar is en wat niet. De spelers nemen de kinderen mee in een waanzinnige achtbaanrit van een jongen en zijn moeder. Een moeder is een moeder. Maar geen moeder is gelijk… Er zijn heel gewone moeders, maar de moeder van deze jongen is anders. De voorstelling geeft dan ook veel ruimte om anders te denken. Anders te denken en anders te zijn. De eerste voorstelling start op woensdag 1 februari om 9.30 uur in Theater...

Lees verder »