De Skulp viert 1 jarig bestaan op Wereldkankerdag

HEERENVEEN – Op 4 februari 2017 is het Wereldkankerdag. Overal ter wereld wordt dan aandacht besteed aan de ziekte waar één op de drie Nederlanders gedurende het leven mee te maken krijgt: kanker.Dit jaar staan op Wereldkankerdag de naasten centraal: partners, ouders, kinderen, familie, vrienden, kennissen of buren die zorgen voor iemand met kanker. Vaak wordt voorbij gegaan aan hoe groot de impact van de ziekte op hún leven is.De Skulp, centrum voor leven met kanker, zet haar deuren tijdens Wereldkankerdag open. Op deze  dag viert De Skulp ook haar1 jarig bestaan. Van 11.00 tot 16.00 uur wordt er een gevarieerd programma aangeboden  met een feestelijk tintje.Laat je inspireren door Thijsje Oenema, bekend schaatsster met melanoom kanker. U bent van harte uitgenodigd om te gaan bewegen tijdens een Zumbaworkshop met Annemarie Kloezen. Of doe mee met het experiment van de (Pokemon achtige) app “Pleasant Walk”, om bewegen te stimuleren. Na alle...

Lees verder »