Europa’s beste Bee Gees tribute naar Leeuwarden

LEEUWARDEN – De beste Bee Gees tribute band van Europa staat op vrijdag 10 maart in stadsschouwburg De Harmonie. De show is een must see voor iedere liefhebber. Het indrukwekkende concert vol medleys en de lange reeks hits die de gebroeders Gibb schreven is nu op een beperkt aantal locaties in Nederland te zien. Tweeëneenhalf uur live muziek uitgevoerd door de 7-mans formatie Night Fever. Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. De gebroeders Gibb met hun witte jumpsuits, kettingen en overdadige borsthaar waren de helden van de disco. Wereldbekende hits ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen absoluut voorbij tijdens deze speciale avond. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie...

Lees verder »