Expositie ‘Beelden’ van Ann van Deijl in Mildam

MILDAM – Op zaterdag 4 februari opent Galerie Mildam aan de Schoterlandseweg 37 het nieuwe seizoen. Naast de vaste exposanten, exposeert beeldhouwster Ann van Deijl haar beelden. Ann van Deijl (1955) woont en werkt in Heerenveen. Zij heeft haar opleiding gevolgd bij Gosse Dam (Kollum). Haar werk bestaat voornamelijk uit mensfiguren en portretten. Zij gebruikt de menselijke vormen als uitgangspunt voor haar expressieve beelden. Deze menselijke vormen zijn de drager van metaforen. De figuren vormen samen een thema, bijvoorbeeld bij ‘Danse de la vie’ dat de verbondenheid met het leven verbeeldt.   Tijdens het Open Huis van 4 februari 2017 zijn alle leden van het kunstenaars kollektief (waaronder ook de twee nieuwe leden Mathijs Huitema/olieverf schilderijen en Gerbrand Tuinstra/aquarellen) aanwezig. Ook Ann van Deijl is deze middag in het kerkje aanwezig om bezoekers meer te vertellen over haar werk. Open: vrijdag tot en met zondag van 14.00 – 17.00.

Lees verder »