Future Fuels lanceert unieke fossielvrije dieselbrandstof

HEERENVEEN – Na een intensieve voorbereiding van ruim drie jaar is de nieuwe onderneming Future Fuels Wholesale BV uit Heerenveen klaar om een unieke lijn duurzame dieselbrandstoffen op de markt te brengen. Dankzij de introductie van deze producten, kunnen bedrijven onder andere hun CO2-uitstoot reduceren tot bijna 90%. Future Fuels veroorzaakt hiermee een ware revolutie op het gebied van dieselbrandstoffen. “De producten van Future Fuels zijn daarnaast hoogwaardiger dan gewone diesel, beter voor het milieu en beter voor de motoren,”  vertelt Germ Wiersma, directeur van Future Fuels Wholesale BV uit Heerenveen, enthousiast. Hij is tevens eigenaar van Wiersma Olie & Techniek uit Oudehaske. Dit familiebedrijf is opgericht in 1864 en heeft inmiddels ruim 22 jaar ervaring met duurzame dieselbrandstoffen. Dit heeft de basis gelegd voor de oprichting van Future Fuels Wholesale BV. De nieuwe onderneming biedt onder andere het product Ssynfuel+ aan. Dit is de eerste en enige fossielvrije en...

Lees verder »