Gehandicapten-voetbaltoernooi op zaterdag 11 februari

HEERENVEEN – Zaterdag 11 februari 2017 organiseert Sport Fryslân het Gehandicapten-voetbaltoernooi 4 tegen 4 voor sporters met een verstandelijke handicap in Heerenveen.Teams vanuit scholen voor speciaal onderwijs, G-voetbalteams, wonen, werken en dagbesteding nodigen we uit om mee te doen. Welk team gaat dit jaar met de felbegeerde beker naar huis? De penaltybokaal is dit jaar een extra activiteit voor de deelnemers.Evenals voorgaande jaren wordt het ook in 2017 weer een spannende en sportieve dag. Voor veel deelnemers is dit toernooi een ideale kennismaking met voetbal als wedstrijdsport.datum: zaterdag 11 februari 2017locatie: sporthal Sportstad Heerenveentijd: 09.30 – 14.00 uurmeer informatie en inschrijvenKlik hier om naar de website van Sport Fryslân te gaan voor meer informatie en het inschrijven van teams.Het bericht Gehandicapten-voetbaltoernooi op zaterdag 11 februari verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »