Jeugdteams gezocht voor SJO Broekster-Wâlden toernooi

Vanaf woensdagavond 7 juni t/m zaterdag 10 juni wordt het jaarlijkse SJO Broekster-Wâlden jeugdtoernooi georganiseerd. Al jaren is dit een groot en goed georganiseerd toernooi. Organiserend vereniging SJO Broekster-Wâlden is echter nog op zoek naar teams die hier aan mee willen doen.Het programma bestaat niet alleen uit een gezellig toernooi waarbij elk team op zijn eigen niveau zal worden ingedeeld, maar ook andere spelvormen zoals ballen schieten in een auto! Wie de meeste ballen in de auto kan schieten wint een lekkere oranjekoek. Bovendien liggen er voor de deelnemende teams mooie bekers en medailles klaar!Het toernooi is van woensdag 7 juni tot en met zaterdag 10 juni:Woensdagavond 7 juni is het Meidenavond. MO13, -15, -17 en -19 (allen elftallen) komen in actie.Donderdagavond 8 juni komt de categorie JO15 in actie.Vrijdagavond 9 juni komt de categorie JO13 (allen elftallen) in actie.Zaterdagochtend 10 juni komt de categorie JO9 in actie.Zaterdagmiddag 10 juni...

Lees verder »