Judoka’s en karateka’s tijdens winterexamen geslaagd

LEMMER – Vele sporters hebben afgelopen week de winterexamens voor de judoka’s en karateka’s met succes afgelegd. De volgende karateka’s zijn geslaagd voor een hogere slip of band: Witte band met een gele slip: Alma Al Khadra (Joure) en Mika de Wolf (Haskerhorne). Witte band met een groene slip: Kenan Isic (Joure). Witte band met een blauwe slip: Julian Brugge (Joure). Witte band met een bruine slip: Richard Abma (Joure). Gele band: Tim Dijkstra (Joure). Gele band met een oranje slip: Tanisha Nieuwland (Joure). De volgende judoka’s zijn geslaagd voor een hogere slip of band: Witte band met een gele slip: Jasper van Eijl, Lennart Montsma, Nirashita Niroopan, Lieke van der Woude (Joure), Lammert Westra (Oudehaske), Charlotte Amara Bakker, Yannick Benes, Alex Goan, Biko Post, Max Rover (Lemmer), Arnoud Lunenborg (Bant), Henk Kok, Nynke Luimstra en Anniek Luimstra (Langweer). Witte band met een oranje slip: Nicole van der Woude, Cassandra...

Lees verder »