Open dag en doe dag Nordwin College Heerenveen

HEERENVEEN: Woensdag 25 januari om 9.00 uur zaten de eerste leerlingen uit groep acht, van veel verschillende basisscholen, klaar voor de doe dag bij het Nordwin College. Kennis maken met alle verschillende vakken, de school en de docenten is het belangrijkste doel van deze leuke dag. Wat heeft het Nordwin College te bieden, dat kan je natuurlijk het beste ontdekken door te ervaren. Naast vakken als Engels, Wiskunde en Biologie hadden onze groene vakken, de praktijkvakken veel te bieden. Bij ons op school leer je hoe je een tuin aanlegt, hoe je een boeket bloemen schikt of hoe je een huisdier kan hanteren. Bij techniek kwamen uiteraard de nieuwe 3 D printer en onze Legostudio aan de orde. Bij Voeding & Gezondheid werd een pizza gemaakt en bij Plant & Productie kon iedereen een plantje oppotten en meenemen om de groene vingers te trainen. Na de middagpauze verwelkomden we de...

Lees verder »