PreSale tickets Oerrock al snel uitverkocht

URETERP – Binnen tien uren vlogen de Oerrock Festival PreSale tickets de deur uit. Woensdagochtend maakte het Oerrock Festival zijn line-up bekend en sindsdien ging het snel met de PreSale tickets. Van de 10.000 totaal beschikbare tickets zijn er op dit moment nog slechts 1.500 beschikbaar. Maar deze tickets kunnen alleen worden aangeschaft op 25 maart tijdens de Oerrock Play-Offs finale in MFC de Wier in Ureterp. De verkoop start dan vanaf 12:00 uur en op is op. Hier geldt wel, maximaal vier kaarten per persoon. Nep-tickets Let op: Koop geen Oerrock tickets via andere websites. Onder andere de site budgettickets.nl biedt al tickets aan maar deze zijn nep. Koop dus alleen tickets via www.oerrock.nl, Ticketmaster of het verkooppunt tijdens de Play-Offs finale. Line-up  Het Ureterper festival Oerrock vindt plaats op 25, 26 en 27 mei. De hoofdact van Oerrock is net als in 2016 Kensington, de Nederlandse topband van dit moment....

Lees verder »