Prima sfeer op Doedag en Open Avond Nordwin College

Een geweldige belangstelling, enkele honderden leerlingen van de basisscholen hadden zich opgegeven voor de jaarlijkse Doedag van het Nordwin College in Buitenpost. Tijdens de dag konden de leerlingen van groep acht bij de minilessen ervaren hoe het is om leerling te zijn op een groene school.Tijdens de doedag overdag werd er vol enthousiasme gewerkt bij de verschillende praktijkvakken. Bloemschikken, chips bakken, met een stethoscoop luisteren naar het hart van een konijntje, de variatie was groot. Ook de theorievakken kwamen in onder andere het stamlokaal flink aan bod. De verschillende onderdelen vielen prima in de smaak.’s Avonds tijdens de open avond bracht een flink aantal mensen een bezoekje aan het Nordwin College. Leerlingen die overdag al geweest waren kwamen vaak ’s avonds nog even terug in gezelschap van hun ouders om hen ook te laten zien wat er op zo’n groene school allemaal wel niet gebeurt.Al met al een prima dag...

Lees verder »