SPOT ON – VWHO

HEERENVEEN – Wilt u alle vogels rondom uw huis, tuin, straat en/of wijk volgen & registreren; dit middels een simpel- en goedwerkende App; via je mobiele telefoon (smartphone)? Dat kan ! Lid zijn/worden (van onze vereniging) is wel een vereiste; volg onderstaande stappen.  1. Wanneer u reeds lid bent; ga naar punt 2; vul ook dit formulier in.  Uw doorlopende machtiging wordt altijd gecheckt/verwerkt door onze penningmeester H. Mulder; er zijn dus geen dubbelingen in deze.  2. Wanneer u nog geen lid bent; Word lid, via onze website www.vwho.nl (organisatie) is dit mogelijk; vul het formulier in. Stuur/mail dit naar de penningmeester H. Mulder,  Badweg 59, 8442 AE Heerenveen; E-mailadres: henderikusmulder@online.nl   Uw gegevens worden verwerkt in ons registratiesysteem; er wordt (op zeer korte termijn) contact met u opgenomen. Gerrit Jansen – voorzitter vwho Zie website: http://www.vwho.nl

Lees verder »