,Thialf zit in ons hart’

HEERENVEEN – De ingenieurs van Antea Group maakten dertig jaar geleden de overkapping van Thialf technisch mogelijk. Drie decennia later spelen ze opnieuw een belangrijke rol bij de vernieuwbouw van Thialf. Dankzij contractmanagement van Antea Group werden alle bouwprocessen en afgeleverde producten getoetst aan de afgesproken kwaliteitsstandaarden. Daarnaast hebben ze de toetsing van de bouwfysische eigenschappen (o.a. luchtdichtheid) en brandveiligheid uitgevoerd. En verzorgden ze het ontwerp en begeleiding van de uitvoering van de terreininrichting. Het project is middels een Engineering & Build contract gerealiseerd. Er is geïnvesteerd in de beste faciliteiten en energiezuinige voorzieningen. Door een perfect vlakke vloer is Thialf de snelste laaglandbaan ter wereld. Menno Smits, directeur bij Antea Group: ‘Sfeervol, innovatief, sneller dan ooit. Een prachtig project om bij betrokken te zijn. We waren al trots op Thialf én dat blijven we…’.

Lees verder »