Veel belangstelling voor Open Dag Terra Wolvega

WOLVEGA –  Dieren, muziek, koekjes, bloemen, techniek: VMBO-Groen en Groen Lyceum van Terra Wolvega gooiden woensdag de leukste ingrediënten van de opleidingen en de school in de strijd tijdens de open dag. Leerlingen van groep acht van de basisscholen kwamen met hun ouders of begeleiders naar Terra om een kijkje te nemen op de school waar zij misschien wel naar toe gaan. De school telt op dit moment 280 leerlingen. Er waren tal van activiteiten bij de verschillende opleidingen. De docenten en leerlingen gaven tekst en uitleg en deelden hun ervaringen. Rondom de route door de school hadden leerlingen van de vierde klassen activiteiten uitgezet. Dat deden zij voor het vak ‘Jong Ondernemen’. Van de school kregen zij een bedrag om hun activiteit op poten te zetten. Na de open dag moeten zij dat bedrag terug betalen, met geld dat zij verdienden. (Foto: Lenus van der Broek)

Lees verder »