Volleybalsters Sneek bekerfinalist

AMSTERDAM – VC Sneek heeft zich vanavond in Amsterdam geplaatst voor de bekerfinale. De ploeg uit Sneek had na de 3-1 zege op US in eigen hal aan het winnen van twee sets genoeg. Dat lukte in de tweede en vierde set. De andere finalist is de huidige competitie-koploper Sliedrecht Sport. Zoals verwacht bestookte het Amsterdamse studententeam Sneek met een va banque-service en dat leverde 25-23 setwinst op. In de tweede set overlaste het allerminst geïmponeerde Sneek de thuisploeg: 15-25. De derde ging met dezelfde cijfers als in de openingsset weer naar US, waarop Sneek de bekerfinale veilig stelde door de vierde set weer overtuigend met 14-25 te winnen. US won de vijfde en laatste set met: 15-9. Sneek speelt zaterdag de uitwedstrijd in de competitie tegen het op de tweede plaats staande Springendal/Set Up’65. Sneek is derde met 4 punten minder. .

Lees verder »